Verzeker jezelf

Als ondernemer heb je een hoop verantwoordelijkheden. Maar vergeet niet om ook goed voor jezelf te zorgen! Met onze zorgverzekering op maat, een woonhuisverzekering voor onverwachte schade, een inboedelverzekering voor al je waardevolle bezittingen, een particuliere aansprakelijkheidsverzekering voor ongelukjes en een particuliere autoverzekering voor veilig op weg verzeker je jezelf van een zorgeloze toekomst.

Verzeker jezelf

Als ondernemer heb je een hoop verantwoordelijkheden. Maar vergeet niet om ook goed voor jezelf te zorgen! Met onze zorgverzekering op maat, een woonhuis-verzekering voor onverwachte schade, een inboedelverzekering voor al je waardevolle bezittingen, een particuliere aansprakelijkheidsverzekering voor ongelukjes en een particuliere autoverzekering voor veilig op weg verzeker je jezelf van een zorgeloze toekomst.

Veel ondernemers kiezen voor de volgende verzekeringen

Vragen? Neem contact op
Vragen? Neem contact op

Zorgverzekering

Als ondernemer heb je een zorgbehoefte en daarom jouw eigen wensen en voorkeuren. Wij denken altijd, voor iedere situatie, met je mee voor een persoonlijke oplossing. Daarom kan je ook bij ons terecht voor een zorgverzekering. En extra fijn, je verzekert direct je gezin mee.

Ontdek de mogelijkheden

Woonhuisverzekering

Het afbetalen van een huis duurt meestal tientallen jaren, maar een huis verliezen kan snel en plotseling gebeuren. Jouw woning kan bijvoorbeeld onbewoonbaar worden door onvoorziene waterschade of brand. Reparaties lopen al snel in de kosten. Verzeker daarom je woonhuis en alles wat eraan vastzit.

Ontdek de mogelijkheden

Inboedelverzekering

De meeste mensen verzamelen in de loop der jaren bijna ongemerkt veel spullen. Dat merk je eigenlijk pas echt als bezittingen verdwijnen door een inbraak of door brand worden verwoest. In zo’n geval wil je zo snel mogelijk alle spullen terug die je nodig hebt. Maar niet iedereen kan het zich veroorloven om wat weg is in één keer te vervangen. De inboedelverzekering biedt bescherming tegen zo’n financieel risico. Met handige aanvullende mogelijkheden kun je een zorgeloos pakket samenstellen en kun je verloren spullen snel weer vervangen.

Ontdek de mogelijkheden

Particuliere aansprakelijkheids-
verzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En omdat zelfs kleine ongelukken grote schade kunnen aanrichten, is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering een van de belangrijkste verzekeringen om te hebben. De verzekering beschermt jou en je gezin tegen kosten van ongelukken.

Ontdek de mogelijkheden

Particuliere autoverzekering

De premies om je auto te verzekeren veranderen regelmatig. De exacte premie verschilt per situatie. Vergelijk daarom regelmatig om ervoor te zorgen dat je een goedkope en kwalitatief goede autoverzekering hebt. Wij doen dat graag voor je en hebben een breed aanbod van verschillende verzekeraars.

Ontdek de mogelijkheden

Reisverzekering

Ben jij iemand die het beste uit zowel je zakelijke als je privéreizen wilt halen? Of het nu gaat om een ontspannen vakantie of een belangrijke zakelijke bijeenkomst, het is essentieel om te weten dat je goed beschermd bent, waar je ook gaat. Met onze reisverzekering geniet je van een uitgebreide dekking die niet alleen je persoonlijke reisbehoeften omvat, maar ook je zakelijke verplichtingen.

Ontdek de mogelijkheden

Bovenstaand is een overzicht van de meest afgenomen verzekeringen voor ondernemers. Uiteraard zijn er nog andere mogelijkheden.

Ons team staat klaar voor persoonlijk advies

Jou zo goed mogelijk adviseren over verzekeringen, die speciaal zijn samengesteld voor ondernemers in de retailbranche: dát vinden wij belangrijk. Plan eenvoudig een gesprek van 30 minuten in met een van onze adviseurs om jouw verzekeringen door te nemen en hoor direct wat het voordeel kan zijn voor jouw onderneming.

Neem contact op