Verzeker je bedrijf

Als ondernemer heb je de focus op een mooie omzet, tevreden klanten en goed rendement. Toch kan het door omstandigheden – waar je niet altijd invloed op hebt – tegenzitten. En dan lopen de kosten hard op.

Mijn bedrijf

Als ondernemer heb je de focus op een mooie omzet, tevreden klanten en goed rendement. Toch kan het door omstandigheden – waar je niet altijd invloed op hebt – tegenzitten. En dan lopen de kosten hard op.

De belangrijkste verzekeringen voor als je een (web)winkel hebt

Vragen? Neem contact op
Vragen? Neem contact op

Inventarisverzekering en bedrijfsschadeverzekering

Bij calamiteiten zoals een brand, storm, inbraak, vandalisme of waterschade kan jouw bedrijfspand schade oplopen. Ook kan er schade ontstaan aan je inventaris of voorraad. Met de inventarisverzekering ben je verzekerd voor je spullen. Niet alleen bij schade ontstaan door calamiteiten, maar ook door een verhuizing of beroving. Met een bedrijfsschadeverzekering verzeker jij je tegen schade als je bedrijf stil komt te liggen. Ook ben je verzekerd voor de misgelopen winst en worden vaste lasten en extra kosten, zoals de kosten van een vervangende bedrijfsruimte, gedekt.

Bedrijfsaansprakelijkheids
verzekering

Als bedrijf werk je met klanten en kan je schade veroorzaken aan anderen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven verzeker jij je tegen schade aan anderen die door jou of je medewerkers wordt veroorzaakt tijdens het werk.

Cyberverzekering

Steeds vaker worden bedrijven getroffen door virussen, hacks, DDos-aanvallen, ransomware en systeeminbraken. Ook loop je als ondernemer het risico van lekken van gegevens door menselijke fouten of technisch falen. Op dit moment is 20% van de ondernemers al geraakt door cybercrime. Dit kan ook jou overkomen. Met de cyberverzekering bescherm je jouw bedrijf tegen schade door cyberincidenten.

Bovenstaand is een overzicht van de meest afgenomen verzekeringen. Uiteraard zijn er nog veel andere mogelijkheden.

Ons team staat voor jou klaar

Jou zo goed mogelijk adviseren over verzekeringen, die speciaal zijn samengesteld voor ondernemers in de retailbranche. Dat vinden wij belangrijk. Neem contact met ons op om jouw verzekeringen door te nemen en te bekijken wat jij kunt besparen. De keuze is aan jou!

Neem contact op